تشریح اقدامات انجام شده در «والبر»

مدیرعامل شرکت گروه دارویی البرز به تشریح اقدامات انجام شده در شرکت گروه دارویی البرز پرداخت.

به گزارش صدای بورس، اکبر برندگی، مدیرعامل شرکت گروه دارویی البرز(گروه سرمایه گذاری البرز) به سوالات سهامداران در خصوص اقدامات انجام شده در شرکت پاسخ داد که در ادامه می‌خوانید:

افزایش نرخ دارو تا پایان سال ۹۹ مجددا امکان پذیر است؟ آخرین پیگیری شرکت های زیر مجموعه چگونه است؟ ( برای چه گروهی و چند درصد)
درخواست شرکت‌های داروسازی با توجه به افزایش نرخ ارز در خرید مواد اولیه و به دنبال آن افزایش بهای تمام شده محصولات دارویی به سازمان غذا و دارو ارائه شده است. بخشی از این درخواست ها توسط سازمان با اعمال افزایش نرخ بر روی محصولات پاسخ داده شده است. به هر حال تمامی شرکت های داروسازی و از جمله شرکت‌های گروه سرمایه گذاری البرز در این خصوص تابع تصمیمات ابلاغی از سازمان غذا و دارو است. در صورت صلاحدید این سازمان ممکن است شاهد افزایش نرخ گروهی دیگر از محصولات دارویی در فرصت باقیمانده از سال جاری باشیم.

با توجه به حذف دلار ۴۲۰۰ تومانی برای واردات داروهای مکمل و OTC و تخصیص دلار نیمایی برای این داروها، آیا نرخ فروش شرکت ها  مطابق با دلار نیمایی ۲۵ هزار تومانی به اندازی افزایش یافته است که حاشیه سود قبلی این محصولات حفظ شود؟
متوسط افزایش نرخ دریافتی برای محصولات مکمل و OTC در سال جاری براساس افزایش هزینه های تولید و خرید مواد الویه در این بخش بوده و بدین ترتیب فروش محصولات دارویی برای شرکت های داروسازی با سیاست حفظ حاشیه سود همراه بوده است.

سهم کی بی سی از بازار واردات دارو و تجهیزات چقدر است؟
به دلیل عدم انتشار امارنامه رسمی دارویی در کشور امکان رصد بازار و رقبا امکان پذیر نیست.

در صورت واردات واکسن کرونا، آیا شرکت کی بی سی می­تواند سهم قابل توجهی در این زمینه داشته باشد؟
تاکنون اقدامی برای خرید واکسن کرونا از شرکت‌های خارجی توسط مجموعه گروه سرمایه گذاری البرز و شرکت کی بی سی صورت نگرفته است. بدیهی است در صورت اتخاذ هرگونه تصمیم جدید مراتب به سهامداران اطلاع‌رسانی خواهد شد.

کدام یک از شرکتهای زیر مجموعه والبر تولید کننده داروی رمدسیور و فاویپیراویر می باشند و سهم فروش این دارو از کل فروش شرکت تولیدکننده، چقدر است؟
داروی فاویپیراویر در شرکت داروسازی تولید دارو فرموله شده است. داروی رمدسیور هم اکنون در مجموعه سبحان انکولوژی به عنوان اولین تولیدکننده این دارو در حال تولید است. به دلیل عدم انتشار آمارنامه رسمی دارویی در کشور امکان رصد بازار و رقبا امکان پذیر نیست.

با توجه به اینکه والبر سهامدار ۲۰ درصدی شرکت بیوسان فارمد می­باشد، لطفا به سوالات زیر در رابطه با این شرکت پاسخ دهید:

لطفا فروش شرکت در ۱۱ ماه اول سال مالی منتهی به آذر ۱۳۹۹ را با ذکر داروهای فروخته شده بیان کنید.
 پروژه بیوسان فارمد در سه فاز پپتید، بیوسیمیلار و واکسن ها طبق آخرین برآوردهای انجام گرفته تا پایان سال جاری افتتاح خواهد شد. پس از آن و با توجه به نوع محصولات این شرکت، فاز کلی نیکال ترایال محصولات پس از توسعه اجرا خواهد شد. این فاز در حدود ۹ماه به طول خواهد انجامید. در ۱۱ماههنخست سال جاری،فروش شرکتبالغ بر ۲۱۰میلیارد ریال فروش بوده است.

آخرین صورت­های مالی این شرکت مربوط به خرداد ۱۳۹۸ است. دلیل عدم افشای صورتهای مالی چیست؟
به دلیل تغییر سال مالی و انتقال سال مالی از پایان اسفند ماه به پایان آذر ماه، صورت های مالی شش ماهه شرکت در سال جاری برای دوره منتهی به ۳۱خرداد ماه ۱۳۹۹مصادف گشت با پایان سال مالی شرکت های ۲۹اسفند ۱۳۹۸و به دلیل مشکلات پیش آمده ناشی از همه گیری بیماری کووید-۱۹و تراکم کاری موسسه حسابرسی برای حسابرسی صورت های مالی شرکت های بورسی و برگزاری به موقع مجامع سال ۱۳۹۸، متأسفانه فرآیند اخذ گزارشات حسابرسی شده صورت های مالی میان دوره ای با تأخیر مواجه گشت. تلاش بر آن است با هماهنگی با مؤسسه حسابرسی در اسرع وقت صورت های مالی میان دوره ای شرکت در سایت کدال جهت اطلاع رسانی به سهامداران افشاء شود.

لطفا جدول زیر را تکمیل نمائید. 

شرح

درصد تکمیل تا تاریخ ۳۰/۰۸/۱۳۹۹

پیش بینی تاریخ تکمیل

مخارج انجام شده (م.ر)

برآورد مخارج باقیمانده (م.ر)

پروژه پپتید

۹۱ درصد

۱۴۰۰/۶

۳.۳۴۰.۰۰۰

۲.۲۸۱.۰۰۰

پروزه بایوسیملار

۷۴ %

۱۴۰۰/۶

۴.۱۶۷.۰۰۰

۲.۴۳۰.۰۰۰

پروژه واکسن

۹۳%

۱۳۹۹/۱۲

۱.۲۸۲.۰۰۰

۹۲.۰۰۰


شرکت والبر و برکت به ترتیب مالک ۲۰ و ۸۰ درصد سهام بیوسان فارمد می باشند. طبق آخرین صورت مالی منتشره، میزان تامین مالی بیوسان فارمد از ۲ شرکت والبر و برکت به ترتیب برابر با ۳۹۰ و ۱۴۰ میلیارد ریال بوده است. با توجه به درصد سهامدار کمتر والبر، دلیل تامین مالی بیشتر این شرکت چیست؟ با توجه به اینکه این امر به زیان سهامداران والبر خواهد بود دلیل این موضوع توضیح داده شود؟
در سال جاری شرکت سرمایه‌گذاری البرز هیچ گونه پرداختی بابت پروژه بیوسان فارمد نداشته است. پرداختی‌های سال‌های قبل نیز در قالب افزایش سرمایه شرکت بیوسان فارمد بوده که مراحل اجرایی شدن افزایش سرمایه مذکور نیز در حال انجام است و سهامداران به تناسب مالکیت در افزایش سرمایه مذکور سهیم خواهند بود. بدیهی است رعایت حقوق سهامداران از اصول اصلی تأمین مالی در پروژه مذکور است.

در تاریخ ۹۹/۰۳/۱۷ شرکت سرمایه گذاری البرز ۲۰ درصد از کل سهام شرکت خدماتی مجتمع صنایع داروسازی (سهامی خاص) را به مزایده گذاشت. فروش سهام مذکور در چه مرحله­ای بوده و دلیل عدم افشای اطلاعات تکمیلی در رابطه با این موضوع توضیح داده شود؟
به دلیل عدم تأمین شرایط بند ۳ -۴شرایط مزایده اتمام فرآیند اجرایی مزایده ممکن نشده و فعلاٌ از دستور کارخارج شده است و وجوه پرداختی بابت شرکت در مزایده نیز به تنها شرکت گننده در مزایده مذکور پرداخت شده است.

آیا تخصیص ارز ۴۲۰۰۰ در سال آینده ادامه خواهد داشت و در حال حاضر مشکلی در دریافت این ارز وجود دارد یا خیر؟
بر اساس آن چه در بودجه سال ۱۴۰۰دولت آمده است و صحبت های مسئولین دولتی ذیصلاح، ارز مرجع (۴۲،۰۰۰ریالی) در سال آینده نیز در دستور کار بانک مرکزی جهت تخصیص به شرکت های داروسازی بابت خرید مواد اولیه وجود خواهد داشت. در حال حاضر نیز ارز درخواستی شرکت های داروسازی اگر چه در مواردی با تأخیر اما به هر طریق در اختیار آن ها قرار می گیرد و خرید مواد مؤثرهشرکت ها(API)با ارز دولتی انجام می پذیرد.

کنفرانس اطلاع رسانی شرکت در تاریخ ۱۳۹۹/۰۹/۲۲ برگزار شد.

کد خبر 423664

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =